Ranty cukiernicze
Ranty cukiernicze wykorzystywane są do produkcji różnego rodzaju wypieków o określonych kształtach. Produkowane przez nas ranty cechują się wytrzymałością, trwałością oraz sztywnością. Uzyskaliśmy to dzięki zastosowaniu w procesie produkcji metody łączenia na zakładkę.
Posiadamy bardzo szeroki wybór kształtów od typowych rantów prostokątnych i okrągłych poprzez serca, owale, choinki, sześciokąty, trójkąty i wiele innych. Istnieje możliwość wykonania rantów o dowolnym kształcie na indywidualne zamówienie klienta.
Wymiary
- Okrągłe – Ranty typowe okrągłe wykonywane są w różnych średnicach od ⌀ 10 do średnicy według zamówienia.
- Prostokąty – Ranty typowe prostokątne wykonywane są w następujących wymiarach:
- 200 x 300 [mm]
- 600 x 400 [mm]
- 400 x 300 [mm]
- Formy na chleb zbójnicki – sześciokąty
- Serca
- Owalne
- Książka
- Choinka
- Inne
Wysokość rantu według zamówienia. Typowe wysokości rantów od 40 do 80 [mm].
Do rantów nietypowych, wykonywanych według indywidualnego zamówienia nie doliczamy dodatkowych opłat. Wyceniane są tak jak ranty standardowe.