Skrobki piekarniczo – cukiernicze
Model | Zdjęcie | Wymiary [mm] | Opis |
---|---|---|---|
001 |
![]() |
96 x 143 | skrobka cukiernicza w kształcie trapezu niskiego |
002 | 89 x 122 | skrobka cukiernicza owal 1 (wersja sztywna i miękka) | |
003 | ![]() |
95 x 112 | skrobka cukiernicza owal 2 (wersja sztywna i miękka) |
004 | ![]() |
89 x 115 | skrobka cukiernicza owal-grzebień (wersja sztywna i miękka) |
005 | ![]() |
110 x 147 | skrobka piekarniczo-cukiernicza w kształcie trapezu dolne krawędzie zaokrąglone |
006 | skrobka piekarniczo-cukiernicza w kształcie zbliżonym do prostokąta, 1/2 grubości skrobki ze zgrubieniem | ||
007 | 152 x 201 | skrobka piekarnicza sztywna, duża, z jednej strony nakrapiana | |
008 | 110 x 153 | skrobka piekarniczo-cukiernicza uniwersalna | |
009 | ![]() |
118 x 230 | skrobka piekarnicza duży trapez sztywna |
010 | ![]() |
108 x 187 | skrobka piekarnicza w kształcie prostokąta z zaokrąglonym rogiem, z dziurą, sztywna |
012 | ![]() |
104 x 147 | skrobka piekarniczo-cukiernicza prostokątna, z mocno zaokrąglonymi dwoma krawędziami |
019 | ![]() |
126 x 206 | skrobka piekarnicza wydłuzony duży trapez z dwoma zaokraglonymi dolnymi krawędziami |
021 | skrobka piekarniczo-cukiernicza bez pogrubienia płaska prostokątna z mocno zaokrąglonymi dwoma krawędziami | ||
ze zgrubieniem | ![]() |
125 x 126 | skrobka piekarnicza prostokatna ze zgrubioną górna krawędzią (rączka) |
014 | ![]() |
240 x 135 | skrobka piekarnicza do blach w kształcie szpachelki duża sztywna |
015 | ![]() |
210 x 75 | skrobka piekarnicza do foremek w kształcie mniejszej szpachelki sztywna |
trapez duży KO | 180 x 195 | skrobka w kształcie trapezu, duża, wykonana z blachy kwasoodpornej z plastikową rączką | |
prostokąt KO | 15 x 130 | skrobka prostokątna, wykonana z blachy kwasoodpornej z plastikową rączką |
Skrobki wykonane są z tworzywa sztucznego lub blachy kwasoodpornej. Doskonale nadają się do czyszczenia wszelkiego rodzaju urządzeń oraz akcesoriów piekarniczych takich jak: piece piekarnicze, blachy lub koszyczki do garowania ciasta. Dostępne są następujące kolory skrobek piekarniczych: biały, żółty, ecru, czerwony, zielony oraz niebieski. Istnieje możliwość wykonania skrobki na indywidualne zamówienie klienta (dowolny dobór kształtu, rozmiaru oraz możliwość zamieszczenia logo firmy).