All Products >> Blachy piekarnicze >>Blachy perforowane

Product Details

Blachy perforowane to blachy uniwersalne przeznaczone głównie do wypieku różnego rodzaju bułek. Dno blachy wykonane jest z blachy perforowanej, na brzegach pozostawiono 2,5 cm margines wykonany z blachy pełnej, nieperforowanej, co powoduje wzmocnienie sztywności blachy.

Blachy perforowane są wykonywane z blachy stalowej lub aluminiowej.

Blachy mogą być wykonane z 2,3 lub 4 rantami, które zostają podgięte pod wybranym kątem.

Grubość blachy: według zamówienia

Typowe blachy perforowane [mm]:

  • 600 x 400 x 20 (lub 25)
  • 580 x 780 x 20 (lub 25)
  • 600 x 800 x 20 (lub 25)

Do blachy nietypowych, wykonywanych według indywidualnego zamówienia nie doliczamy dodatkowych opłat. Wyceniane są tak jak blachy standardowe.